Login szybszy dostęp do najlepszych ofert. Sign up jeśli nie masz konta.
Warning ! Platnosť tejto ponuky vypršala. Produkt alebo služba už viac nie je dostupná (môže byť)

Naša spoločnosť sa zaoberá financovaním Súkromné

Pred 3 roky Služby Michalovce 1129 pozretia

11 €

  • img
Detaily ponuky

Vitajte v službe Úver 24 hodín. Naša spoločnosť sa zaoberá financovaním (pôžičky, kapitál, financovanie, investície), poskytujeme pôžičky s úrokovou sadzbou 3%. Poskytujeme pôžičky na celom svete s pochopiteľnými zmluvnými podmienkami. Ponúkame pôžičky vážnym jednotlivcom a spoločnostiam.

Naša spoločnosť (24Hour Loan Service) hľadá projekty na investovanie obrovskej hotovosti, ktorá môže byť dlhodobá alebo krátkodobá, ale s dobrou dividendou. Hľadáte investora pre svoj projekt? Poznáte niekoho, kto hľadá investora pre svoj projekt? alebo potrebujete medzinárodných partnerov pre mega projekty / zmluvy? Napr. Ste finančný konzultant s klientom, ktorý potrebuje podnikanie, projekty a investičné pôžičky? Môžete nás tiež priviesť k svojmu klientovi a my im ponúkneme pôžičky, pričom získate províziu 15% z celého záujmu o pôžičku ...

Prosím, napíšte mi pre prípadnú obchodnú spoluprácu, pretože sme otvorení diskusiám. Teším sa na vašu možnú spoluprácu. Ak máte záujem o naše ponuky, kontaktujte nás ešte dnes.

Webové stránky: 24hourservce.com

Kontaktný e-mail: larryfox2017@hotmail.com

WhatsApp: +447451283532


 

Rezervácie